Η εταιρεία

Η GP Systems διανύει την 4η δεκαετία της και ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.  Ακόμη και σήμερα, που η σκυτάλη πέρασε στην επόμενη γενιά, δραστηριοποιείται με επιτυχία στα  Συστήματα Ασφαλείας, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης (CCTV), Αυτοματισμούς, Access Control, Βιομηχανικό και Ηλεκτρονικό έλεγχο, προγράμματα ανάπτυξης λογισμικού καθώς και ένα ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών. Ύψιστος στόχος της GP SYSTEMS, η εξυπηρέτηση των αναγκών και η ανάπτυξη εμπιστοσύνης τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο.

Βασικό γνώρισμα, η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της δημιουργικότητας που χαρακτηρίζουν τα στελέχη της. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, και έχοντας αποκτήσει επαρκή γνώση του αντικειμένου, η GP SYSTEMS βοηθά κάθε πελάτη στην σωστή επιλογή των προϊόντων κυρίως με κριτήρια χρηστικότητας και ποιότητας βασισμένα στις πραγματικές του ανάγκες. Σήμερα η GP SYSTEMS μπορεί με Αμεσότητα, ταχύτητα και η συνέπεια να προσφέρει τα εξής:

 • Σχεδιασμό και υλοποίηση συστημάτων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ελέγχου πρόσβασης και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες απευθύνονται κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, στη βιομηχανία, το εμπόριο, τις τράπεζες, τον τουρισμό, την ναυτιλία, τα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και τους μεγάλους οργανισμούς.
 • Σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων καλωδιακών εγκαταστάσεων για μεταφορά data και εικόνων σε κτίρια.
 • Σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων για την συλλογή και επεξεργασία στοιχείων Βιομηχανικής παραγωγής καθώς και για την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων.
 • Σχεδιασμό και υλοποίηση Μηχανογραφημένων Συστημάτων Ελέγχου Προσπέλασης και Ηλεκτρονικής Ολοκληρωμένης Ασφαλείας.
 • Παροχή υπηρεσιών Συμβούλων Ασφαλείας
 • Ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας σε κατοικίες με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το προσωπικό της GP Systems, άρτια καταρτισμένο, εκπαιδεύεται συνεχώς ούτως ώστε να μπορεί να ενταχθεί στη νέα τεχνολογία. Έχοντας τεράστια εμπειρία μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην όποια απαίτηση πελατών για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αξίες όπως εμπιστοσύνη, αφοσίωση, πάθος, δημιουργικότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία είναι αυτές που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικά που τηρούν τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και φέρουν σήμανση CE ενώ και οι εγκαταστάσεις τους γίνονται όπως προβλέπονται από τα εργοστάσια κατασκευής τους. Η GP SYSTEMS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα επιχειρήσεις του εξωτερικού, με προϊόντα άριστης ποιότητας.

 • null
  Συστήματα Συνεγερμού

Οι συναγερμοί είναι από τα πιο διαδεδομένα συστήματα ασφαλειας λόγω της αποτελεσματικότητάς τους αλλά και του σχετικά χαμηλού κόστους τους. Ο ρόλος του συναγερμού είναι να ασφαλίζει εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους με ειδικές συσκευές ανίχνευσης και όταν κάποια κίνηση ή προσπάθεια διάρρηξης γίνει αντιληπτή, ενεργοποιοιεί, σε πρώτη φάση,  τις σειρήνες.

 • null
  CCTV

Στα συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας συγκαταλέγονται οι κάμερες ασφαλείας (παρακολούθησης) με την χρήση των οποίων υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης ενός χώρου πχ. από μία οθόνη υπολογιστή ή ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο.

 • null
  Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η αλήθεια είναι ότι ο συναγερμός δεν διασφαλίζει ότι κάποιος δεν θα παραβιάσει το χώρο, αλλά θα τον ανιχνεύσει και θα χτυπήσει αμέσως! Η δουλειά της GP SYSTEMS SECURITY αρχίζει εδώ ακριβώς που λαμβάνουμε το σήμα διάρρηξης. Είμαστε ο 24ωρος φύλακάς σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

 • null
  Access Control

Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου πρόσβασης (Access Control), έχει στόχο την συνεχή επιτήρηση και διαχείριση της πρόσβασης ατόμων σε χώρους όπως π.χ. εταιρείες, computer room, αποθήκες κ.α., ολόκληρο το 24ωρο, έτσι ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως κλοπή εξοπλισμού, εισβολή και δολιοφθορά.

 • null
  FirePro

Τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης της FirePro χρησιμοποιούν τη στερεά χημική ένωση FPC (με Διπλ. Διανοητικής Ιδιοκτησίας), η οποία είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης και πολυετούς έρευνας. Τα συστήματα FirePro έχουν δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή κριτήρια και απαιτήσεις.

 • null
  Πυρανίχνευση

Τα συστήματα πυρανίχνευσης ανιχνεύουν έγκαιρα τη φωτιά και τον καπνό σε ένα κτίριο ( οικία, γραφεία, επαγγελματικός χώρος, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων κ.λ.π.). Ειδικά σε χώρους όπου δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία σε μόνιμη βάση, είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την ασφάλεια του χώρου.

Ανακαλύψτε και εσείς τις εξειδικευμένες μας υπηρεσίες!