24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων

Γιατί είναι απαραίτητο να συνδεθείτε σε ΚΛΣ?

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι εγκαθιστώντας ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού μειώνουν τον κίνδυνο εισβολής επιτήδειων κακοποιών. Είναι όμως αλήθεια αυτό? Εν μέρει ναι, αλλά δεν είναι αρκετό, αρκεί να αναλογιστούμε τις φορές που εμείς οι ίδιοι έχουμε αγνοήσει τον ήχο μιας σειρήνας μες στη νύχτα…

Η GP SYSTEMS SECURITY σας παρουσιάζει τους λόγους που πρέπει να κάνουμε το επόμενο σημαντικό βήμα και να συνδεθούμε με Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Προστατεύοντας το χώρο μας έχουμε την λαθεμένη αντίληψη ότι κανείς δεν θα μπορεί να τον παραβιάσει

Η αλήθεια είναι ότι ο συναγερμός δεν διασφαλίζει ότι κάποιος δεν θα παραβιάσει το χώρο, αλλά θα τον ανιχνεύσει και θα χτυπήσει αμέσως! Η δουλειά της GP SYSTEMS SECURITY αρχίζει εδώ ακριβώς που λαμβάνουμε το σήμα διάρρηξης. Είμαστε ο 24ωρος φύλακάς σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Σε αντίθεση με ένα σπίτι που δεν εποπτεύεται και βασιζόμαστε στην καλή θέληση των γειτόνων, το έμπειρο & έμπιστο προσωπικό μας ενεργοποιείται άμεσα στα περιστατικά διάρρηξης και όχι μόνο. Γνωρίζετε ότι προτεραιότητα στα συμβάντα της αστυνομίας έχει το ΚΛΣ;

Το ΚΛΣ έχει μια πιο εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι μας!

Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, σε μια πιθανή διάρρηξη ο πελάτης δεν μπορεί να γνωρίζει από ποια ζώνη χτύπησε, εάν αποκαταστάθηκε ή αν προσπάθησαν να καταστρέψουν το σύστημα. Όλες αυτές οι σημαντικές ενδείξεις αναγνωρίζονται από το ΚΛΣ και χρησιμοποιούνται στο ιστορικό. Μόνο η GP SYSTEMS SECURITY μπορεί να αναγνωρίσει εάν βρίσκεστε υπό απειλή πραγματική!

Η GP SYSTEMS SECURITY φροντίζει το σύστημα συναγερμού να είναι πάντα σε άψογη λειτουργία!

Οι τηλεφωνικές γραμμές οι οποίες εξυπηρετούν τα σήματα από τα συστήματα συναγερμού των συνδρομητών μας είναι οπτικές – ψηφιακές και συνοπτικές, ενώ σε περίπτωση IP/GPRS σύνδεσης εξυπηρετεί δίκτυο VDSL γραμμών απευθείας από το οπτικό DSLAM της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούνται τυχών απώλειες ή προβλήματα στην επικοινωνία και εκμηδενίζεται ο χρόνος μετάδοσης του σήματος μεταξύ συστήματος συναγερμού και Κέντρου Λήψεως Σημάτων.

Οι τηλεφωνικές γραμμές οι οποίες εξυπηρετούν τα σήματα από τα συστήματα συναγερμού των συνδρομητών μας είναι οπτικές – ψηφιακές και συνοπτικές, ενώ σε περίπτωση IP/GPRS σύνδεσης εξυπηρετεί δίκτυο VDSL γραμμών απευθείας από το οπτικό DSLAM της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούνται τυγχόν απώλειες ή προβλήματα στην επικοινωνία και εκμηδενίζεται ο χρόνος μετάδοσης του σήματος μεταξύ συστήματος συναγερμού και Κέντρου Λήψεως Σημάτων.

GSM/GPRS

Μια σύγχρονη εξελιγμένη τεχνολογία που μας επιτρέπει να λαμβάνουμε σήματα ακόμα κι όταν δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή ή κι όταν ακόμα κάποιος προσπαθήσει να κόψει την επικοινωνία με το ΚΛΣ για να δράσει ελεύθερα η GP SYSTEMS SECURITY εγγυάται την ασφαλειά σας.

Ανακαλύψτε και εσείς τις εξειδικευμένες μας υπηρεσίες!