Σχετικά με εμάς

GP SYSTEMS

H GP Systems ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας και προστασίας. Έχοντας ενσωματώσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία στις πιο απαιτητικές συνθήκες, ξεκινά τη δραστηριοποίησή της και στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας με μεγάλη επιτυχία δεκάδες πελάτες, τόσο τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο και επαγγελματικό τομέα.

  • Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.
  • Πάνω από 5.000 πελάτες μας έχουν εμπιστευτεί για την ασφάλειά τους.
  • Συνεργάτες με υψηλή τεχνογνωσία και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

_
GP SYSTEMS LOGO
1962

ΑΠΟ ΤΟ LAGOS ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ιστορία της GP Systems ξεκινάει το 1962, με την ίδρυση της Electra Signs Ltd στο Λάγος της Νιγηρίας. Αρχικά η εταιρία αναλαμβάνει έργα ηλεκτροφωτισμού, μηχανολογικών εγκαταστάσεων και συστημάτων αυτοματισμού, καθώς και συστημάτων ελέγχου ασφάλειας και επιτήρησης σε 48 προβλήτες στο Tin Can Island Port, στο Apapa Port, (και τα δύο λιμάνια στο Lagos) και στο University of Benin State της Νιγηρίας. Ακολούθησαν κι άλλα έργα, που συνέβαλαν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη των δομών της χώρας.

1982

1982 – Ίδρυση της GP Systems

Το 1982 η GP Systems, έχοντας ενσωματώσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία στις πιο απαιτητικές συνθήκες, ξεκινά τη δραστηριοποίησή της και στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας με μεγάλη επιτυχία δεκάδες πελάτες, τόσο τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο και επαγγελματικό τομέα. 

2024

Σήμερα,

η GP Systems, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες και απαιτήσεις των καιρών μας, δεν σταματά να αναζητά νέες τεχνολογίες, να υιοθετεί τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφάλειας παγκοσμίως και να εξασφαλίζει στους πελάτες της υπηρεσίες και προϊόντα κορυφαίου επιπέδου. 

100+Partners
55+Years of Exprience
7kProjects Completed
5kSatisfied Customers

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ
_

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ: ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, με τους δείκτες της εγκληματικότητας να μεγαλώνουν και την ανασφάλεια να μας προκαλεί καθημερινό άγχος, είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι έχουμε συνεργάτες που μπορούν να μας στηρίξουν αποτελεσματικά, για να ζούμε και να δημιουργούμε ελεύθερα στο σπίτι ή στην εργασία μας.

Η GP Systems πιστεύει στην ασφάλεια ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της ποιότητας ζωής μας και επινοεί συστήματα ασφάλειας και λύσεις που δημιουργούν στέρεες υποδομές για μια κοινωνία ασφαλή και ελεύθερη.

Οι αξίες λειτουργίας μας στοχεύουν στο να δημιουργήσουν το αίσθημα ασφάλειας που επιτρέπει στις κοινωνίες να λειτουργούν ομαλά, τις οικονομίες να αναπτύσσονται και τους ανθρώπους να δημιουργούν ελεύθερα. Θέλουμε η δράση μας να έχει θετική επίδραση στην κοινωνία, στην οικονομία, στο περιβάλλον, δημιουργώντας ασφαλή περιβάλλοντα στο σπίτι ή στην εργασία.

Καθημερινά ο κόσμος αλλάζει
και οι προκλήσεις αυξάνονται.
Στην G.P. SYSTEMS
εξετάζουμε προσεκτικά τις συνθήκες
και δημιουργούμε καινοτόμες, προσιτές
και αποτελεσματικές λύσεις
για εταιρίες και ιδιώτες.

 

Η φιλοσοφία λειτουργίας μας στηρίζεται στο τετράπτυχο

Eμπιστοσύνη – Tεχνογνωσία – Tεχνολογία – Eξυπηρέτηση

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας είμαστε αφοσιωμένοι στον πελάτη, ξεκινώντας από τη χαρτογράφηση των αναγκών του, το σχεδιασμό των τεχνολογιών και των προϊόντων που του ταιριάζουν και την υλοποίηση του έργου, στον προσυμφωνημένο χρόνο.  Η GP Systems προσφέρει πάντα ένα μεγάλο φάσμα εναλλακτικών λύσεων, προσαρμόζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

GP SYSTEMS

1
Να παρέχουμε εξατομικευμένες και ταυτόχρονα προσιτές λύσεις και κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας
2
Να υιοθετούμε πρώτοι τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέροντας λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις ασφαλείας
3
Να χτίζουμε καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης, με υπευθυνότητα και ακεραιότητα απέναντι στους πελάτες μας
4
Να τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του κάθε έργου

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας ασφαλή, ελεύθερο και βιώσιμο
για να ζούμε και να δημιουργούμε όπως έχουμε ονειρευτεί.

GP SYSTEMS

Περισσότεροι από 5.000 εταιρίες και ιδιώτες μας έχουν εμπιστευτεί για την ασφάλειά τους.